Fruit op school

Fruit op school, klinkt dat niet tof? Helemaal, omdat de school geen omkijken heeft naar de inkoop, betalingen, administratie en leveringen!

Iedere dag vers fruit in de klas, zonder dat de school er omkijken naar heeft? Schoolfruit Leverancier regelt het! Met onze gezonde service ontzorgen wij scholen, bedrijven en sportverenigingen in Nederland! Daardoor maken wij scholieren, sporters en medewerkers blij met verse, lekkere en vooral gezonde snacks. Op maandag en woensdag vind de levering plaats op de scholen, direct van de veiling. Verser kan gewoon niet!

Fruit op school is een simpel toe te passen aanvulling op de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). Met de fruit- en groente-levering van de Schoolfruit Leverancier (gemiddeld 80 gram per portie) maakt uw school een goede start om de ADH te per leerling te behalen!

Schoolfruit zijn handzame, gezonde, verse en gemakkelijk te eten fruitsoorten (4 dagen per week) en groentesnacks (1 keer per week).

GEZOND IMAGO

Fruit aanbieden zorgt voor een gezond imago voor de school! 

ALLES GEREGELD

Zonder omkijken weten dat uw Leerlingen gezond bezig zijn! 

VRIJBLIJVEND PROBEREN

Vraag naar onze GRATIS proefweek. Een abonnement kost 1.95 per leerling (gefactureerd aan ouder/verzorger)

Gezondheids-boost met fruit op school

Leerlingen brengen een groot deel per dag door op school. Met fruit op school ontvangen de leerlingen elke dag een vers stuk fruit, zonder dat de school hier omkijken naar heeft!

U meldt uw school aan -> De Schoolfruit Leverancier levert het SchoolFruit op de school -> Uw school deelt, vaak met behulp van leerlingen, het fruit uit in de klassen. 

Stimuleer kinderen om fruit op school te eten

Tijdens het Schoolfruit Leverancier programma adviseren wij dat de scholen ook aan de slag gaan met educatie rondom groente, fruit en gezonde voeding. Dit kan in combinatie met de levering van vers en gezond fruit en groentesnacks. Wij kunnen uw school daarmee helpen, bijvoorbeeld met een quiz, educatieve flyers of voor de kleuters een werkje.  

Wat te verwachten van Fruit op school?

De Schoolfruit Leverancier kiest altijd voor seizoensgebonden groente- en fruitsoorten. Daarom bevat ons fruit veel vitamines en vezels en smaakt het extra lekker. In de SchoolFruit kratten zitten fruit en groentesnacks die gemakkelijk te eten zijn. Denk hierbij aan appels, bananen, druiven, sinaasappels, snackkomkommers, snoeptomaten, snoeppaprika’s, mandarijnen, peren, etc. Elke week eten de kinderen 4 fruitsnacks en 1 groente snack! 

Hoe kan Fruit op school zo goedkoop zijn?

Omdat zowel wij als onze leveranciers graag kinderen helpen bij een gezonde leefstijl. Daarom bieden wij tegen een gereduceerd tarief Schoolfruit aan. Schoolfruit kost slechts € 1,95 per week. Fijn toch! Reken maar eens uit wat een pak koekjes kost. De kosten factureren wij bij de ouder/verzorger. Als deelnemende school heeft de school geen omkijken naar betalingen en/of overige administratie. 

Fruit op school, hoe werkt het?

Stap 1

Vraag de GRATIS proefweek aan.

Stap 2

Hang de poster op en deel de flyers uit. 

Stap 3

Deel aan alle kinderen de flyer uit waarmee de ouders zich kunnen inschrijven

Stap 4

Stuur een mailing aan de ouders.

 

Stap 5

Kies een plek waar het SchoolFruit opgeslagen kan worden.

Stap 6

Ouders sluiten een schoolfruit abonnement af.

Stap 7

Het Schoolfruit wordt verdeeld onder de juiste kinderen middels een praktische lijst.

Juffen en meesteres over fruit op school:

Marieke

Juf

4.5/5

‘’Iedereen weet dat fruit gezond en goed voor je is. De ervaring leert dat niet iedereen het voldoende eet. Dit is dus de perfecte aanvulling!’’

Maarten

Meester

5/5

‘’Goed om ouders deze gezonde maar gemakkelijke keuze aan te bieden.”

Tessa

Juf

5/5

‘’Wat een gemak en de prijs vind ik meer dan redelijk. Yannick verteld altijd voor enthousiasme over het fruit dat hij die dag gegeten heeft’’

Fruit op school: gemakkelijk, gezond, kleurrijk en vers

Doet uw school al mee met de Gezonde School-aanpak? De Gezonde School-aanpak helpt u planmatig en structureel te werken aan gezondheid en een gezonde leefstijl van leerlingen. U kunt een deel van uw subsidie, in overeenstemming met ons, gebruiken voor de levering van verse groente en fruit. Verder dient u als school er bewust van te zijn dat het fruit en groente op een droge plek moet staan, weg van direct zonlicht. Dit om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Fruit op school

Graag meer informatie over het schoolfruit abonnement?

Iets te vragen? Neem gemakkelijk contact op met de Schoolfruit Leverancier! Wij beantwoorden mailtjes binnen een dagdeel en bellen u bij geen gehoor zo snel mogelijk terug!

Openingstijden

Achterom 1A in Barendrecht
Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00

Contact

Telefoon:0180 849 257
Email: info@schoolfruitleverancier.nl

Contactformulier