Schoolfruit

Met het Schoolfruit abonnement krijgt uw kind gezonde, verse en kleurrijke groente en fruit op school. Fijn voor u als ouder om te weten dat ze dagelijks iets heel gezonds binnen krijgen.

Schoolfruit is een aanvulling op de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). Met de fruit- en groente-levering van de Schoolfruit Leverancier (gemiddeld 80 gram per portie) maakt uw kind een goede start om de ADH te behalen!

ELKE DAG GEZOND

Uw kind ontvangt elke schooldag een heerlijk vers stuk fruit!

GEMAK

Zonder omkijken weten dat uw kind elke dag zijn of haar vitamine binnen krijgt!

Budget prijs

Slechts € 1,95 (incl. btw) per week!

Het gemak van schoolfruit

Een groot deel van de dag brengt uw kind op school door. Met een abonnement op SchoolFruit krijgt uw kind elke dag een portie verse groente of fruit als tussendoortje. U sluit een abonnement af -> De Schoolfruit Leverancier levert het SchoolFruit op de school -> Uw school deelt, vaak met behulp van leerlingen, het fruit uit in de klassen.

Schoolfruit, hoe werkt het?

Controleer of uw school schoolfruit faciliteert →

Kies een schoolfruitabonnement →

Vul de gegevens in  →

Kies een betaalmethode →

Selecteer allergieën en/of producten die uw kind niet lust →

Laat uw kind gezond genieten zonder omkijken  ✓

Ouders/verzorgers over Schoolfruit:

Mariska

Romée

4.5/5

‘’Een erg fijn idee dat ik geen fruit mee hoef te geven maar dat Romée toch haar benodigde portie vitamines binnenkrijgt. “

Serena

Moeder van twee

5/5

‘’De ochtenden zijn op zijn zachts gezegd een chaos. Het is al een uitdaging om alles op tijd klaar te hebben, laat staan dat ik variatie aan kan brengen in fruit. Dan ben ik erg blij dat ik weet dat ze op school steeds gevarieerde groente of fruit binnen krijgen.”

Mels

Vader van Yannick

5/5

‘’Wat een gemak en de prijs vind ik meer dan redelijk. Yannick verteld altijd voor enthousiasme over het fruit dat hij die dag gegeten heeft’’

Schoolfruit: gezond, vers, kleurrijk en gemakkelijk

Voor ons Schoolfruit kiezen wij altijd voor seizoensgebonden groente- en fruitsoorten. Daarom bevat ons fruit veel vitamines en vezels en smaakt het extra lekker. In de Schoolfruit kratten zitten fruit en groentesnacks die gemakkelijk te eten zijn. Denk hierbij aan appels, bananen, druiven, sinaasappels, snackkomkommers, snoeptomaten, snoeppaprika’s, mandarijnen, peren, etc

Schoolfruit

Kind inschrijven

Voorzie uw kind elke dag van een vers stuk fruit zonder er zelf omkijken naar te hebben!

School inschrijven

Is het nog niet beschikbaar op de school van uw kind? Meld uw school dan snel aan.

Graag meer informatie over het schoolfruit abbonoment?

Iets te vragen? Neem gemakkelijk contact op met de Schoolfruit Leverancier! Wij beantwoorden mailtjes binnen een dagdeel en bellen u bij geen gehoor zo snel mogelijk terug!

Openingstijden

Achterom 1A in Barendrecht
Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00

Contact

Telefoon:0180 849 257
Email: info@schoolfruitleverancier.nl

Contactformulier